Corona maatregelen van 17-03-20 t/m 06-04-20

Beste relatie,

De Corona epidemie treft Nederland enorm. Omdat het zaak is dat het virus zo spoedig mogelijk een halt wordt toegeroepen, is het nodig om drastische beslissingen te nemen. Ook Art Republic neemt daarbij haar verantwoordelijkheid. Wij hebben daarom besloten om onze service tijdelijk aan te passen en te beperken, waarbij de richtlijnen van de overheid worden gevolgd.

Aangezien wij al in 2010 zijn overgestapt van een centraal, vast kantoor naar een ‘virtueel flexkantoor’, zorgt de huidige aanbeveling om vanuit huis te werken gelukkig niet voor problemen. Voor ons is het niets nieuws, op deze manier werken wij tenslotte al ruim 10 jaar. Zolang onze medewerkers niet persoonlijk worden getroffen door het Coronavirus, kunnen de administratieve werkzaamheden dus probleemloos worden voortgezet.

Op het gebied van het uitvoeren van opdrachten waarbij persoonlijk contact met andere mensen vereist is, worden wij wel voor enkele uitdagingen geplaatst. Om de verspreiding van het virus te voorkomen is daarom gekozen voor de volgende maatregelen:

  • Transporteurs die onze leveringen bezorgen, tekenen na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Wanneer hier niet aan wordt voldaan kan de levering niet plaatsvinden. Breng uw medewerkers hiervan op de hoogte a.u.b.
  • Bij het bezorgen en/of ophalen van uw bestelling wordt de ontvanger, of aanbieder van de retourorder, verzocht om minimaal 1,5 meter afstand tot de bezorger te bewaren.
  • Nieuwe aanvragen en/of bestellingen worden afzonderlijk beoordeeld. Wanneer de uitvoering van diensten en/of de levering/retour inname van goederen niet binnen de door de overheid voorgeschreven veiligheidskaders kan worden uitgevoerd, zijn wij helaas genoodzaakt om de opdracht te weigeren.
  • Passend bij de nieuwe nationale richtlijnen van o.a. sociale onthouding hebben wij besloten om alle entertainment diensten op locatie te annuleren.

Alle voornoemde maatregelen zijn van kracht van 17 maart t/m 6 april 2020.

Wij begrijpen dat deze beperkingen ingrijpend en vervelend zijn. Wanneer ze invloed hebben op uw boeking of bestelling, dan nemen wij hierover contact met u op. Samen met u zoeken we graag naar een passende oplossing.

Heeft u nog vragen? Dan zien wij uw reactie graag per email tegemoet. De klantenservice is op ma-vr van 0900-2100 bereikbaar via: klantenservice@artrepublic.nl.

Pas goed op uzelf en op elkaar!

Team Art Republic