Corona maatregelen t/m 01-07-20

Beste relatie,

In navolging van de overheidsadviezen m.b.t. COVID-19 (Corona)  zijn wij genoodzaakt onze dienstverlening aan te passen.  Als gevolg daarvan is het mogelijk dat een opdracht, levering of dienst niet kan worden uitgevoerd zoals u gewend bent. U kunt er echter vanuit gaan dat wij binnen de beperkte mogelijkheden van ‘het nieuwe normaal’ er natuurlijk wel alles aan zullen doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Leveringen en ophaalopdrachten
Leveringen en ophaalopdrachten kunnen probleemloos worden uitgevoerd, mits de werkzaamheden volgens de onderstaande voorschriften kunnen plaatsvinden.

  • Transporteurs die onze leveringen bezorgen, tekenen na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Wanneer hier niet aan wordt voldaan kan de levering niet plaatsvinden. Breng uw medewerkers hiervan op de hoogte a.u.b.
  • Bij het bezorgen en/of ophalen van uw bestelling wordt de ontvanger, of aanbieder van de retourorder, verzocht om minimaal 1,5 meter afstand tot de bezorger te bewaren.

De voornoemde veiligheidsmaatregelen zijn geldig t/m 1 juli 2020.

Entertainmentopdrachten
Vanaf 1 juni vinden indoor entertainmentopdrachten plaats met inachtneming van het maximale bezoekersaantal van 30 personen en de 1,5 meter afstand restrictie. Het is wel mogelijk om events te organiseren met timeslots. Gasten kunnen dan per dagdeel in groepen van maximaal 30 personen worden ontvangen.

Voor outdoor events gelden in principe geen beperkingen, mits de 1,5 meter afstand restrictie strikt in acht wordt genomen.

Wij wensen u goede zaken en vertrouwen erop dat wij samen met u de onderlingen relatie op een goede en veilige manier kunnen voortzetten!

Team Art Republic