COVID-19 maatregelen per 5 november 2020

Beste relatie,

In navolging van de aangescherpte overheidsadviezen m.b.t. COVID-19 (Corona) zijn wij gedwongen onze dienstverlening aan te passen.  Als gevolg daarvan is het mogelijk dat een opdracht, levering of dienst niet kan worden uitgevoerd zoals u verwacht, of gewend bent. U kunt er echter vanuit gaan dat wij binnen de beperkte mogelijkheden er natuurlijk wel alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Leveringen en ophaalopdrachten
Leveringen en ophaalopdrachten kunnen probleemloos worden uitgevoerd, mits de werkzaamheden volgens de onderstaande voorschriften kunnen plaatsvinden.

  • Transporteurs die onze leveringen bezorgen, maken na bezorging van de bestelling een foto van de levering op een herkenbare plaats op de bezorglocatie. Zo hoeft de ontvanger niet te tekenen voor ontvangst en wordt op die manier het contact tussen mensen geminimaliseerd.
  • Standaard leveringen en/of ophaalopdrachten vinden plaats op de begane grond en voor de deur van de hoofdingang. De bezorger gaat niet naar binnen.
  • Bij het bezorgen en/of ophalen van uw bestelling wordt de ontvanger, of aanbieder van de retourorder, verzocht om minimaal 1,5 meter afstand tot de bezorger te bewaren.
  • Wanneer niet aan de voornoemde voorschriften kan worden voldaan, kan de levering niet plaatsvinden. Breng uw medewerkers hiervan op de hoogte a.u.b.

Entertainmentopdrachten en exposities
Passend bij de aangescherpte maatregelen worden alle geboekte entertainmentopdrachten en door ons verzorgde exposities tot nader order geannuleerd.

Vanwege de onzekerheid m.b.t. de situatie rondom COVID-19 nemen wij uit voorzorg geen nieuwe entertainmentopdrachten aan en worden geen door ons verzorgde exposities gepland t/m 31 maart 2021.

Grafische- en Creatieve diensten
Voor informatie omtrent lopende grafische- en andere creatieve diensten verwijzen wij u naar uw contactpersoon. Voor nieuwe opdrachten kijken wij per project hoe de werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

De voornoemde veiligheidsmaatregelen zijn geldig tot nader order.

Wij wensen u goede zaken en vertrouwen erop dat wij samen met u de onderlinge relatie op een goede en veilige manier kunnen voortzetten!

Team Art Republic