Hoe wij veilig omgaan met corona

Beste relatie,

Nu Nederland de COVID-19 (Corona) epidemie redelijk onder controle heeft en veel beperkende maatregelen zijn opgeheven, hebben ook wij onze voorschriften aangepast. Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, blijven wij echter wel de basisregels van het RIVM aanhouden. Op deze manier werken wij verantwoord en veilig voor u en voor onszelf!

Leveringen en ophaalopdrachten
De Coronaperiode heeft uitgewezen dat leveringen en ophaalopdrachten, ondanks de beperkende maatregelen die tijdens de coronaperiode van kracht waren, probleemloos en in de meeste gevallen zelfs efficienter konden worden uitgevoerd. Als gevolg daarvan zijn de voorschriften met betrekking tot transportopdrachten blijvend veranderd. Dit houdt het volgende in:

  • Tekenen voor ontvangst is niet meer nodig. Transporteurs die onze leveringen bezorgen en/of ophalen, maken na bezorging van de bestelling en/of voor retour inname een foto van de levering en/of retourorder op een herkenbare plaats op de bezorglocatie. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren;
  • Standaard leveringen en/of ophaalopdrachten vinden plaats op de begane grond en binnen 10 meter van de hoofdingang/receptie/ontvangst goederen/expeditie;
  • Bij het bezorgen en/of ophalen van uw bestelling wordt de ontvanger, of aanbieder van de retourorder, verzocht om minimaal 1,5 meter afstand tot de bezorger te bewaren.

Entertainmentopdrachten
Op plekken waar mensen te dicht bij elkaar staan, kan het het coronavirus snel aan anderen worden doorgegeven. Om dit te voorkomen hanteren wij de volgende regels:

  • Per gast en/of deelnemer dient minimaal 1,5m2 ruimte beschikbaar te zijn;
  • Gasten en/of deelnemers dienen vrij te zijn van corona-gerelateerde klachten;
  • Voor aanvang van een evenement dient de opdrachtgever een gezondheidscheck in te vullen die betrekking heeft op alle aanwezigen.

Grafische- en Creatieve diensten
Voor informatie omtrent grafische- en andere creatieve diensten verwijzen wij u naar uw contactpersoon. Hierbij wordt per project bekeken hoe de betreffende werkzaamheden Corona-proof kunnen worden uitgevoerd.

Wij wensen u goede zaken!

Team Art Republic