Hoe wij veilig omgaan met corona

Beste relatie,

Nu Nederland de COVID-19 (Corona) epidemie redelijk onder controle heeft en vrijwel alle beperkende maatregelen zijn opgeheven, hebben ook wij onze voorschriften aangepast. Maar het virus is niet weg. Het is dus belangrijk om waakzaam te blijven. Om besmettingen zo veel mogelijk voorkomen, houden wij ons daarom vanzelfsprekend aan de adviezen van het RIVM. Op deze manier werken wij verantwoord en veilig voor u en voor onszelf!

Leveringen en ophaalopdrachten
De Coronaperiode heeft uitgewezen dat leveringen en ophaalopdrachten, ondanks de beperkende maatregelen die tijdens de coronaperiode van kracht waren, probleemloos en in de meeste gevallen zelfs efficienter konden worden uitgevoerd. Als gevolg daarvan zijn de voorschriften met betrekking tot transportopdrachten blijvend veranderd. Dit houdt het volgende in:

  • Tekenen voor ontvangst is niet meer nodig. Transporteurs die onze leveringen bezorgen en/of ophalen, maken na bezorging van de bestelling en/of voor retour inname een foto van de levering en/of retourorder op een herkenbare plaats op de bezorglocatie. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren;
  • Standaard leveringen en/of ophaalopdrachten vinden plaats op de begane grond en binnen 10 meter van de hoofdingang/receptie/ontvangst goederen/expeditie;

Entertainmentopdrachten
Hoewel er bijna geen coronamaatregelen meer zijn, blijven wij natuurlijk ook rekening houden met mensen die zich nog zorgen maken om hun gezondheid. De volgende regels blijven daarom van kracht:

  • 1,5 meter afstand houden is niet meer verplicht. Maar het blijft wel een veilige afstand. Bij workshops vragen wij u daarom per deelnemer minimaal 2,25 m2 ruimte te reserveren;
  • Gasten en/of deelnemers dienen vrij te zijn van corona-gerelateerde klachten.

Wij wensen u goede zaken!

Team Art Republic