Hoe wij veilig omgaan met corona

Beste relatie,

In navolging van de aangescherpte overheidsadviezen m.b.t. COVID-19 (Corona) zijn wij gedwongen onze dienstverlening aan te passen. Als gevolg daarvan is het mogelijk dat een opdracht, levering of dienst niet kan worden uitgevoerd zoals u verwacht, of gewend bent. U kunt er echter vanuit gaan dat wij binnen de beperkte mogelijkheden er natuurlijk wel alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Leveringen en ophaalopdrachten
Vanwege Corona zijn de voorschriften met betrekking tot transportopdrachten al geruime tijd blijvend veranderd. Dit houdt het volgende in:
• Tekenen voor ontvangst is niet meer nodig. Transporteurs die onze leveringen bezorgen en/of ophalen, maken na bezorging van de bestelling en/of voor retour inname een foto van de levering en/of retourorder op een herkenbare plaats op de bezorglocatie. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren;
• Standaard leveringen en/of ophaalopdrachten vinden plaats op de begane grond en binnen 10 meter van de hoofdingang/receptie/ontvangst goederen/expeditie;
• Bij het bezorgen en/of ophalen van uw bestelling wordt de ontvanger, of aanbieder van de retourorder, verzocht om minimaal 1,5 meter afstand tot de bezorger te bewaren.

Entertainmentopdrachten en exposities
Passend bij de aangescherpte maatregelen worden alle geboekte entertainmentopdrachten en door ons verzorgde exposities t/m 14 januari a.s. geannuleerd.
Vanwege de onzekerheid m.b.t. de situatie na 14 januari, nemen wij uit voorzorg geen nieuwe entertainmentopdrachten aan en worden geen door ons verzorgde exposities gepland t/m 1 februari 2022.

Grafische- en Creatieve diensten
Voor informatie omtrent lopende grafische- en andere creatieve diensten verwijzen wij u naar uw contactpersoon. Voor nieuwe opdrachten kijken wij per project hoe de werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

De voornoemde veiligheidsmaatregelen zijn geldig tot nader order.

Wij wensen u goede zaken en vertrouwen erop dat wij samen met u de onderlinge relatie op een goede en veilige manier kunnen voortzetten!

Team Art Republic