Keith Haring

KEITH HARING WORKSHOP
Tekenen of schilderen in de stijl van Keith Haring

Basisinfo | Promofilmpje | Offerte aanvragen | Tarievenlijst

Prijs: vanaf € 270,- (minimum starttarief voor 60-75 min. incl. 10 deelnemers)
Overige kosten: reiskosten € 0,45 p/km (Waalwijk-Uw locatie-Waalwijk)
Tijdsduur: standaard 90 minuten. Tijdsduur op maat in overleg.
Minimum/maximum aantal deelnemers: 10/150. 150+ in overleg
Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar. Jonger dan 12 jaar in overleg
Geleverde bescherming: schort, handschoenen
Bijzonderheden: vermelde bedragen zijn inclusief BTW


Aanvullende Info

Inleiding
Bijna iedereen heeft het werk van Keith Haring wel eens gezien. De in felle kleuren geschilderde simpele, cartoonachtige figuurtjes. Je komt ze wereldwijd tegen op kaarten, posters, t-shirts, servies- en beddengoed of als reproducties aan de muur in menig huis.

Een echte ‘Haring’ aanschaffen is onbetaalbaar, maar met een beetje creativiteit en onze begeleiding is er ook een goedkoop alternatief: maak er gewoon zelf een! In 4 eenvoudige stappen wordt de basis van de techniek uitgelegd.

Materialen
Afhankelijk van de keuze voor tekenen of schilderen, krijgen deelnemers de beschikking over papier, paneel of canvasdoek (vanaf 40 x 40 cm), een schildersezel, penselen, palet, acrylverf of professionele verfstiften.

Locatie
De Keith Haring Workshop kan zowel buiten als binnen worden gegeven, op locatie naar wens. Aangezien er geen speciale eisen worden gesteld aan de locatie is zelfs een huiskamer geschikt. Bij schilderen wordt gewerkt met vrijwel reukloze acrylverf, dus er blijft geen nare verflucht hangen. Vloeren en meubilair worden eventueel volledig door ons afgedekt.

Extra Mogelijkheden
De Keith Haring Workshop wordt ook aangeboden inclusief catering in de stijlvolle ambiance van Chalet Fontaine in Kaatsheuvel.

Aan het eind van de workshop krijgt iedereen zijn eigengemaakte Keith Haring schilderij mee naar huis.


Info voor Scholen

Bij de Keith Haring Workshop voor het onderwijs maken we gebruik van een extra module waarbij kort en bondig zijn leven, stijl, werkwijze en invloed op de internationale kunstwereld wordt besproken.


Boekingssuggesties

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, kunstactiviteit, kunstevenement, kunstworkshop, schoolproject, ckv, Keith Haring, schilderworkshop, schilderen als Keith Haring