Mixed Media

Mixed Media Workshop

Mixed Media is een verzamelnaam voor kunst die met verschillende materialen en technieken tot stand komt. Een bekende vorm hiervan is bijvoorbeeld een collage.

Wat deze workshop zo interessant maakt is de opzet. De creativiteit van de deelnemers wordt namelijk op twee manieren geprikkeld. Allereerst wordt individueel gewerkt aan een eigen werkstuk. Daarna moeten deze afzonderlijke creaties met het nodige knip- en plakwerk in een gezamelijk kunstwerk worden verwerkt. Het behoeft geen uitleg dat met name in de laatste fase samenwerking en goed overleg noodzakelijk zijn om tot een mooi resultaat te komen. Een inspirerende en ontspannen manier van teambuilding!

Deelnemers krijgen de beschikking over papier, een klein canvasdoek (30 x 20 cm), een groot canvasdoek (100 x 140 cm/per 10 personen) acrylverf, penselen, een schildersezel, diverse hobbymaterialen en een overall.

Prijs: op aanvraag
Minimum aantal deelnemers: 20
Maximum aantal deelnemers: 150
Tijdsduur: vanaf 120 minuten

de teambuiling activiteit bij uitstek.
Mixed Media


Zoekwoorden:
bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, teambuilding, kunstactiviteit, kunstevenement, kunstworkshop, schoolproject, ckv, mixed media, schilderworkshop