Webdesign

Webdesign is veel meer dan enkel het vormgeven van websites. Art Republic denkt met u mee over het basisconcept en ontwerpt de structuur en het design van de website. Wij bouwen de meest uiteenlopende weboplossingen: van informatieve websites met integratie van de populaire sociale netwerken tot volledig interactieve webshops.

Ook leveren wij Content Management Systemen (CMS). Deze website variant wordt vanwege de gebruiksvriendelijkheid tegenwoordig door de meeste bedrijven gebruikt. Een CMS heeft de volgende voordelen:

  • Een nieuwe website kan binnen 24 uur volledig functioneel en gebruiksklaar online worden geplaatst.
  • Onderhoud kan vanaf elke computer met internettoegang worden uitgevoerd.
  • Het aanpassen van de content lijkt op het bijhouden van sociale media zoals b.v. Instagram, Facebook en Linkedin. U heeft dus geen speciale kennis nodig om de inhoud van uw website bij te werken.
  • De software is gratis en modulair. U kunt uw website simpel en veelal zonder bijkomende kosten zelf uitbreiden met nieuwe functionaliteiten.
  • Het is mogelijk verschillende gebruikers bevoegdheden te geven, zodat ook anderen bepaalde onderdelen van de site kunnen onderhouden.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, we ontwerpen uw website op maat en hanteren daarbij de hoogste kwaliteitsnormen in professioneel webdesign.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.